GeoEnZo [digitale bordinstrumenten]

GeoEnZo digitale bordinstrumenten voor het digibord

GeoEnZo is hèt wiskundig basispakket voor het digitale schoolbord.

GeoEnZo is zeer eenvoudig in het gebruik. Je start het programma op en je werkt er meteen mee. Gaandeweg leer je dan vanzelf steeds meer mogelijkheden van GeoEnZo kennen.

GeoEnZo bevat alle wiskunde lesbenodigdheden zoals een geodriehoek, een digitale bordpasser en diverse soorten roosterpapier. Daarnaast bevat GeoEnZo een rekenmachine, een grafiekentekenaar, een figurenmaker en allerlei andere handige en eenvoudig werkende, digitale bordinstrumenten.

GeoEnZo hoeft niet te worden geïnstalleerd. Het programma werkt overal waar het het op een computer wordt geplaatst. Bijvoorbeeld ook vanaf een USB stick. GeoEnZo wordt dan een draagbare oplossing. In alle lokalen waar een digitaal schoolbord hangt, heb je met zo’n USB stick het programma en al de opgeslagen borden bij je.

GeoEnZo wordt gratis door Math4all aangeboden, inclusief een uitgebreide handleiding.

GeoEnZo 3.7 downloaden
NIEUW: GeoEnZoWeb
GeoEnZo 3.7 handleiding [NL]
De ontwikkeling van GeoEnZo gaat nog steeds door. Die ontwikkeling kan aan de hand van het versienummer worden gevolgd. Bekijk de webversie!

En heb je een idee voor een volgende versie? Mail suggesties dan naar Ton Groeneveld, de auteur van GeoEnZo. Alle bijdragen worden zeer serieus genomen. Veel ideeën van gebruikers zijn in de huidige versie inmiddels al verwerkt.

Bron: geoenzo

Plaats een reactie